Ajoneuvolämmitin

WEBASTO, EBERSPÄCHER SEKÄ MUUT AJONEUVOLISÄLÄMMITTIMET!

ÖLJYNSUODATIN

SUODATTIMET JOKA LÄHTÖÖN!

Öljynsuodatin, ilmansuodatin, polttoainesuodatin, raitisilmasuodatin, hydrauliikkasuodatin....

HYDRAULIIKKA

HYDRAULIIKKAAN - LETKUT, NIPAT, LIITTIMET, VENTTIILIT JA PALJON MUUTA!

Laakerit

YLEISIMMÄT LAAKERIT JA TIIVISTEET SUORAAN HYLLYSTÄ!

Invertteri

Myymälästämme invertterit autoihin, työkoneisiin ja moneen muuhun käyttöön!

Ilmastointi- ja lämmityslaiteiden asennus ja huolt

Huollata lämmityslaitteet ennen pakkasia!

Juuri nyt on oikea aika hommata tai huollattaa lämmityslaitteet kuntoon ammattitaitoisessa huoltoliikkeessä. Lue lisää..

VARAOSAT & TARVIKKEET

RK Huolto-Osa Oy:ltä henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen, sekä koneiden ja laitteiden varaosat ja tarvikkeet. Tarvikehankinnoissa ajattelemme aina asiakkaan parasta ja pyrimme pitämään tärkeimmät artikkelit suoraan hyllyssä. Meille merkittävintä on asiakkaan tarve ja tyytyväisyys, minkä takia haluamme taata että tuotteet ovat laadukkaita sekä kestäviä. Kaikilla toimittamillamme tuotteilla on takuu.

Hyvät pitkäaikaiset asiakassuhteet Suomen suurimpiin maahantuonti/tukkuliikkeisiin takaavat nopeat toimitukset sekä kilpailukykyiset hinnat.

Itsenäisenä yrityksenä emme ole sidottuja mihinkään tuotemerkkiin, vaan voimme tehdä hankinnat aina asiakkaan tarpeen mukaan.Varaosamyyntimme huolehtii, että saat parhaiten sopivat varaosat luotettavasti ja varmasti. Varaosamyymälämme sijaitsee Pohjois-Savossa Iisalmessa, mutta toimitamme varaosat ympäri Suomen.

Perusvarastoomme kuuluu mm. diesel osat (komponentteihin), laakerit, hihnat, hydrauliikka letkut, liittimet, komponentit, tiivisteet, suodattimet, akut, erilaiset ajo- ja lisävalot sekä polttimot, hitsaustarvikkeet, öljyt sekä muut jokapäiväiset ajoneuvojen nesteet sekä rasvat, nivelakselit, Dräger alkotesterit sekä tietenkin Webasto ja Eberspächer lämmittimet, varaosat ja tarvikkeet. Pidämme hyllytavarana myös menevimpiä common rail pumppuja ja suuttimia.

Toimitamme myös Keenan ja JCB -varaosat ja -tarvikkeet.

RK Huolto-Osalta voi tilata tai kysyä varastotilannetta myös netistä. Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@rk-osa.fi ja vastaamme viesteihin mahdollisimman nopeasti. Voit pyytää myös tarjouksen asennuspalveluista!

Drger 

Uutena!

Dräger alkometrien ja alkolukkojen myynti, asennus, kalibrointi ja huolto.

HYDRAULIIKKA

Hydrauliikka

LÄMMITYS & ILMASTOINTI

Lammitys ja ilmastointi