RK Huolto-Osa Oy on perustettu 2012, ja toimii Iisalmessa yrittäjävetoisena varaosa- ja huoltoliikkeenä. Suoritamme huollot huolto-ohjelmien mukaisesti ja korjaustyöt vakaalla ammattitaidolla. Varaosa toimitukset tulevat meille suurimmaksi osaksi Suomen suurimmilta tukkureilta ja näin takaamme varaosien ja tuotteiden hyvän laadun. Itsenäisenä korjaamona meillä on kuitenkin mahdollisuus muokata palvelumme aina kysynnän mukaan. Tällä hetkellä korjaamossamme työskentelee kolme asentajaa. Työnvastaanottoa ja varaosamyyntiä hoitaa tällä hetkellä kaksi henkilöä.
RK Huolto-Osa kuuluu maailman laajuiseen Bosch Diesel Center ketjuun, ja näin ollen teemme myös dieselkomponentti testauksia ja korjauksia.

Muutimme elokuussa 2020 uusiin toimitiloihin, Ahertajankaarto 23 Iisalmi. Korjaamohallitilaa on meillä 27metriä pitkän pesuhallin lisäksi noin 1200neliötä. Hallimme varusteluun kuuluu tällä hetkellä 5 autonostinta sekä siltanosturi. Lisäksi asentajillamme on käytössään erittäin kattava työkaluvalikoima ja vikadiagnosointilaitteet.

Ota yhteyttä / Contact

RK Huolto-Osa Oy

Ahertajankaarto 23

74130 Iisalmi

p. 040 753 4892, 044 770 0712

Kiitos! Thanks!

halli1_edited.jpg
matkailuauto_edited.jpg