Bosch Diesel Center

BDC_Signet_4C_NEW_19

• Markkinajohtaja dieseljärjestelmien/-komponenttien testauksessa ja korjauksessa

• tarjoaa räätälöityjä korjausratkaisuja muille korjaamoille sekä erikois- ja yritysasiakkaille

Bosch Diesel Center -korjaamot toimittavat täydellistä huoltoa, johon kuuluu diagnosointi, komponenttien korjaus, testaus autossa ja asiantuntevat tekniset palvelut kaikille dieselmoottoreille.

Kaikki korjaamot voivat yhteistyössä paikallisen Bosch Diesel Centerin kanssa tarjota asiakkailleen tasokkaat dieselkorjaus-palvelut.

RK Huolto-Osa Oy on liittynyt Bosch Diesel Center ketjuun vuoden 2016 aikana ja olemme nyt avanneet ensimmäiset diesel-palvelut asiakkaillemme.

Dieselhuolto tilat olemme varustaneet EPS815 koepenkillä, KTS540 järjestelmä testerillä sekä kaikilla nykyaikaisilla työkaluilla ja koneilla.

Kaikki dieseljärjestelmien testaukset sekä korjaukset suorittaa siihen erikseen koulutettu henkilöstö.

Diagnosointi ja järjestelmätestit

Dieseljärjestelmien diagnosointi, vianetsintä ja korjaus, viallisten dieselkomponenttien vaihto, suuttimien ja pumppujen vianetsintä sekä korjaus, hehkutusjärjestelmien vianetsintä ja korjaus, huolto-osien vaihto, huoltovälin nollaus.

Komponenttien korjaus

Komponenttien testaus ja korjaus ajantasaisilla testauslaitteilla, korkeapainepumppujen ja injektoreiden korjaus, perinteisten dieselpumppujen ja suuttimien korjaus.

Pumpun säätö

Ruiskutusmäärien säätö, testausarvojen tarkistus ja analysointi.

Vaihtopumppu

Bosch Diesel Centeristä saat kustannustehokkaat vaihtopumput, tehdaskorjatut pumput sekä uudet alkuperäispumput.

Lisätietoa dieselhuollostamme

KuvaKuva2IMG_0695IMG_0684

Vuoden 2017 aikana dieselspecialistimme saa koulutuksilleen jatkoa, jolloin tulemme tarjoamaan dieseljärjestelmien ja dieselkomponenttien palveluita vieläkin laajemmin.