Myymälänhoitaja
 

Haemme liikkeeseemme innokasta ja ammattimaista myymälänhoitajaa. Tehtävissä tarvitaan esimiesosaamista, tuoteryhmien tuntemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja.
Olet kiinnostunut auto- ja konealasta ja omaat perusosaamisen alalta. Erityisosaaminen hydrauliikasta ja konepuolesta katsotaan eduksi. Käytössämme on Konefutur, joten sen osaaminen on myös plussaa, mutta ei välttämättömyys.
Vaatimuksena aikaisempi kokemus alalta, asiakaspalvelualttius, kaupanteon käytännön osaaminen sekä laskennan ja markkinoinnin hallitseminen.
Myymälänhoitajan on kyettävä itsenäiseen päätöksentekoon sekä sopeuduttava jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Kykenet työskentelemään paineen alla sekä vastuutehtävät ovat sinulle haaste eikä rasite. Sinulla on rohkeutta ja sitkeyttä ottaa yrityksen tuomat haasteet vastaan ja sinua motivoi tavoitteiden saavuttaminen ja onnistuminen tehtävissäsi.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen: sales@rk-osa.fi
Lisätietoa paikasta puhelimitse arkisin klo.16-21. p.040 9607 837/Mervi.

Ajoneuvoasentaja

Haemme ajoneuvoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Työskentelet Iisalmen toimipisteessämme ajoneuvoasentajana. Tehtäviisi kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen perushuollot ja korjaukset sekä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan työkoneiden huollot ja korjaukset.

 

Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa, työtä pelkäämätön palveluasenne, olet vastuullinen sekä kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta omaat hyvät yhteistyökyvyt. Olet valmis lähtemään myös keikalle tarvittaessa.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva pätevyys joko koulutuksen tai työssä hankitun kokemuksen myötä (työkokemusta asentajan tehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta). Arvostamme erityisesti monipuolista kokemusta, omatoimisuutta sekä intoa oppia uutta. Eduksi katsomme ajoneuvosähkötöiden osaamisen. Suomenkielen osaaminen välttämätön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv: janne.kangasniemi@rk-osa.fi. Lisätiedot p.040 753 4892.

Varaosamyyjä

Haemme uuteen myymäläämme varaosamyyjää.
Omaat kokemusta varaosamyyjän tehtävistä ja omaat kaupankäynnin perustaidot. Olet hyvä asiakaspalvelija sekä kiinnostunut alasta. Yrityksemme keskittyy autojen- ja koneiden varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä huolto- ja korjauspalveluihin joten tuotetuntemus on välttämätön.

Eduksi katsomme kiinnostuksen sosiaaliseen mediaan sekä verkkokaupan rakentamiseen.