LÄMMITYS JA ILMASTOINTI

Lämmitys ja ilmastointi

RK Huolto-Osa asentaa, huoltaa ja korjaa useammat lämmitys- ja ilmastointilaitteet, niin henkilö- ja pakettiautoihin kuin raskaampaan kalustoon. Laaja valikoima useita laatumerkkejä. Huoltoihin kuuluu myös ilmastointilaitteiden vuosihuollot, asennustakuulla sekä laatuaineilla.

Asennamme, korjaamme ja huollamme Webasto- , Eberspächer- sekä Ardic - lämmittimet vakaalla ammattitaidolla. Meiltä saat myös lisälämmittimien varaosat. Muistathan että meillä asennetut lämmittimet sekä meiltä hankitut varaosat ovat takuunalaisia. Olemme valtuutettu Webasto- ja Eberspächer -liike. Lisälämmitin voidaan asentaa lähes kaikkiin ajoneuvoihin.

Ajoneuvon ilmastointi kannattaa huoltaa noin parin vuoden välein jotta se toimisi moitteettomasti. Ilmastointilaitteessa käytettävää kylmäainetta haihtuu usein noin 10% vuodessa. Kylmäaineen riittävyys on tärkeää tietenkin sen vuoksi että ilmastointi puhaltaa kylmää ja siksi ettei kompressori pääse rikkoutumaan. Ilmastoinnin säännöllinen huolto säästää sinua myös ikäviltä yllätyksiltä ja suurilta remonteilta. Ilmastointia olisi hyvä käyttää myös talvikaudella jotta kylmäaine pääsee kiertämään sekä kompressori pääsee pyörimään säännöllisesti.

Asennuspalveluihimme kuuluu myös hydrauliikkaletkujen asennukset.